معاون شهردار تهران:

ملاک اصلی برای صدور پروانه ساخت در پایتخت

ملاک اصلی برای صدور پروانه ساخت در پایتخت

به گزارش تاکسی مدرن، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اظهار داشت: ضوابط صدور پروانه ساخت بر اساس طرح تفصیلی است و هیچ تغییری در آن انجام نشده است.


به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، حمیدرضا صارمی با تاکید بر این که مبنای صدور پروانه ساخت در شهر تهران طرح تفصیلی است، اظهار داشت: بخشنامه ای به تازگی صادر شده که جهت تعیین تکلیف ابهام به وجود آمده در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران بین مفاد بخشنامه صادره از طرف معاونت شهرسازی و معماری در سال ۱۳۹۱ با ضوابط اعلامی در آخرین ویرایش ابلاغی مبحث سوم مقررات ملی ساختمان در مورد تعیین حداکثر ارتفاع ساختمان، تهیه و تدوین شده است.
وی ادامه داد: در این حوزه باید توجه داشت که آخرین ویرایش مبحث سوم مقررات ملی ساختمان در سال ۱۳۹۵ جمع بندی و ابلاغ گردیده و معاون شهرسازی و معماری وقت شهرداری تهران هم در چارچوب مکاتبه با شماره ۲۱۶۵۰۸۱۸۰.۸۰ مورخ ۱۳۹۶.۲.۳۰ این مباحث را جهت اجرا به مناطق ۲۲گانه ابلاغ کرده بود.
معاون شهردار تهران با اشاره به اینکه یکی از ضوابط اعلام شده در این مبحث تعیین حداکثر ارتفاع ۲۵متر (ارتفاعی بالغ بر ۷ طبقه دارای کاربرد) برای گذرهای با عرض ۸ متر است، افزود: از آنجائیکه این ضوابط مغایرتی با بخشنامه پیشین داشت، مناطق جهت تعیین تکلیف مبحث از ستاد استمداد کردند که طبیعتا با عنایت به اولویت داشتن پایبندی به مقررات ملی ساختمان نسبت به بخشنامه های داخلی شهرداری تهران در مواردی که قطعیت و صراحت وجود دارد، در بخشنامه جدید مطابق با مرّ قانون، بر پیاده سازی ضوابط و مقررات ملی ساختمان (مبحث سوم) تاکید شده است.
وی بیان نمود: این در شرایطی است که همچنان ضوابط صدور پروانه ساخت بر اساس طرح تفصیلی است و هیچ تغییری در آن انجام نشده است. در کل باید گفت؛ در شرایطی ملکی می تواند مجوز طبقه ۶ یا ۷ را دریافت کند که دارای شرایطی مانند مساحت ملک ۴۰۰ متر مربع به بالا بوده، ضمن این که این طرح بیشتر در محور انقلاب به پایین که مشمول طرح تشویقی بافت فرسوده می شوند، قابلیت اجرایی دارد.
صارمی خاطرنشان کرد: دومین مسئله اینست که این بخشنامه ابلاغی جنبه محدود کننده داشته و حداکثر تعداد طبقات را مشخص کرده و به هیچ وجه به معنای تعلق گرفتن ۶طبقه برای کلیه پلاک های واقع در گذرهای ۸ متری نیست. به صورتی که این مورد صراحتا در بخشنامه مورخ۱۴۰۲.۴.۱ اداره کل شهرسازی و طرح های شهری معاونت مورد تاکید قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: در واقع هر ملکی که از گذر ۸ متری دسترسی داشته باشد، بر مبنای ضوابط پهنه و مساحت عرصه، تعداد طبقات مشخصی خواهد گرفت که سقف آن تحت هیچ شرایطی از ۶ طبقه نباید تجاوز کند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه اظهار داشت: بعنوان مثال اگر ملکی با مساحت بیشتر از ۴۰۰مترمربع که حاصل تجمیع چند قطعه بوده و در پهنه رایج شهر تهران (R۱۲۲) در بافت فرسوده جنوب محور انقلاب در مجاورت گذر ۸متری قرار دارد، طبق ضوابط ساخت وساز در بافت فرسوده مبحث بند ۱۵ طرح تفصیلی پایتخت می تواند ۷ طبقه روی پیلوت ساخت وساز داشته باشد، اما تعداد طبقاتش در ۶طبقه محدود خواهد شد.
طبق گزارش سایت شهر، او در آخر اضافه کرد: در نهایت آنکه تعداد طبقات به صورت ۶ طبقه روی همکف مشاعی لحاظ شده و این مورد صراحتا در بخشنامه یاد شده قرار گرفته است.




منبع:

1402/05/24
08:23:13
5.0 / 5
261
تگهای خبر: سایت , شهردار , شهرداری , فرسوده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱

لینک دوستان تاكسی مدرن

تاکسی مدرن

تگهای تاكسی مدرن

taximodern.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تاكسی مدرن محفوظ است

تاكسی مدرن

سفارش آنلاین تاکسی مدرن