در سوالات شورایی ها از كاندیدای شهرداری تهران مطرح شد
از عدم انتصابات قومی تا نگرانی از نگاه حزبی در انتخاب شهردار
تاكسی مدرن: اعضای شورای شهر تهران با طرح سوالاتی از محمود حسینی كاندیدای شهرداری تهران، نظرات خویش را درباره انتخاب شهردار تهران بیان نمودند.
به گزارش تاكسی مدرن به نقل از ایسنا، اعضای شورای شهر تهران بعد از استماع گزارش محمود حسینی برای تصدی پست شهرداری تهران به بیان نظرات خود پرداختند و زهرا نژاد بهرام خطاب به حسینی پرسید: انتظار داشتم تصویری از پسماند، ترافیك، آلودگی و... تهران همراه با زمان بندی به ما بدهید چون كه صادق خان شهردار لندن نمونه شهردار موفقی است كه در برنامه های خود این زمانبندی را رعایت كرده است.
در ادامه الویری با اشاره به اینكه نیروی انسانی در شهرداری تهران چهار برابر پست های مصوب است اظهار داشت: شما چه برنامه ای برای ساماندهی این نیروی انسانی دارید؟
همچنین ناهید خداكرمی با تشكر از گزارش حسینی اظهار داشت: حتی اگر شهردار نشدید به علت رویكرد علمی خوب گزارشتان می توان از برنامه هایتان بهره برد. اما سوال اینجاست كه شما اصفهانی هستید و آیا با سركار آمدن شما همه اصفهانیها در شهرداری به كار گرفته می شوند؟
همینطور میرلوحی با اشاره به اینكه بافت جمعیتی تهران به گونه ای است كه حدودا همه روستاها و شهرها در تهران نماینده دارند و به اصطلاح سفارتخانه تشكیل داده اند، اظهار داشت: می گردد برای توسعه گردشگری محلات شهر تهران را به گونه ای مدیریت كرد كه هر شهر و روستا در یك منطقه باشند تا آداب و رسوم، غذا و...هر روستا در آن مركز شكل بگیرد.
سالاری هم اظهار داشت: وضعیت شهر مشخص است. همینطور همه از وضعیت منابع انسانی متورم، تاب آوری شهر و... آگاه هستند و شهرداری كه انتخاب خواهد شد با وضعیت مشخصی روبرو است.
وی اضافه كرد: حق احزاب و گروه های سیاسی است كه در این برنامه مهم شركت نمایند اما حالا انتخاب شهردار بعنوان یك منابع ملی بر منافع حزبی ارجحیت دارد.
در ادامه مسجدجامعی هم با اشاره به اینكه مقوله پایتخت بودن تهران در گزارش ها مغفول مانده است، اظهار داشت: شهرداری همچون دستگاه های مشاركت گریز است و چه برنامه ای برای جلب مشاركت مردم دارید؟
به گزارش تاكسی مدرن به نقل از ایسنا محمود حسینی در پاسخ به سوالات اعضای شورا اظهار داشت: منافع شخصی و گروهی را باید از منافع ملی جدا كرد هرچند كه برخی ها در پس این واژه ها منافع شخصی خویش را دنبال می كنند.
وی با اشاره به اینكه حزب به این معنا نیست كه تنها موقع انتخابات فعال باشد و بدون در نظر گرفتن شایستگی افراد به آنها جایگاه بدهد اظهار داشت: ما به تحزب اعتقاد داریم و معتقدیم اگر حزب نباشد كانون های قدرت و ثروت بر مدیریت حاكم می گردد اما اینگونه نیست كه بدون ارزیابی فردی را منتصب نماییم و عنوان كردم كه باید مركز ارزیابی مدیران در شهرداری شكل بگیرد كه ضمن تربیت، مدیران آینده را انتخاب كنند.
وی با اشاره به اینكه من اصفهانی هستم اما بیست سال است كه در تهران سكونت دارم اظهار داشت: ملاك انتخاب مدیران من شایستگی است و نه قومیت آنها.
این پست تاکسی مدرن را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب