بازسازی خسارات سیل فیروزکوه به تاسیسات محیط زیستی

بازسازی خسارات سیل فیروزکوه به تاسیسات محیط زیستی

به گزارش تاکسی مدرن، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران اظهار داشت: سیل ویرانگر شهرستان فیروزکوه در کنار خسارت ها و تلفات به جای گذاشته صدمه هایی هم در حوزه محیط زیست به همراه داشت که این مورد و اقدامات انجام شده در آخرین نشست بررسی مشکلات سیل شهرستان فیروزکوه به ریاست استاندار تهران بررسی گردید.



به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، علیرضا مزینانی در این خصوص اظهارکرد: سیل مردادماه سال جاری در شهرستان فیروزکوه، باعث تخریب برخی از آبشخورهای حیات وحش و صدمه به یکی از پاسگاه محیط بانی این شهرستان شد.

وی اضافه کرد: باتوجه به گرمای هوا و لزوم تأمین آب برای حیات وحش منطقه، به سرعت مبحث بازسازی آبشخورهای صدمه دیده و احیای آبشخورهای جدید در دستورکار قرار گرفت و خسارت های فنی وارده به بعضی از آبشخورها تا جای ممکن رفع شد.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با اعلان اینکه به سبب حجم گل و لای جابجا شده بعضی از تاسیسات و تجهیزات آبشخورهای حیات وحش در این میان مدفون شده و عملا کارایی خویش را از دست داده است، افزود: دراین زمینه کار جانمایی آبشخورهای جدید به انجام رسیده است و بزودی برنامه ساخت و راه اندازی آنها آغاز خواهد شد.

مزینانی همینطور با اعلان اینکه خوشبختانه در جریان این سیل تلفاتی در حیات وحش منطقه نداشتیم، اظهار داشت: این سیل همینطور صدمه هایی به تاسیسات آبرسانی و ساختمان پاسگاه محیط بانی تنگه واشی وارد کرده که مبحث درحال پیگیری است.

وی با اشاره به این که هنگام بروز خیلی از بلایای طبیعی محیط بانان سازمان حفاظت محیط زیست به سبب حضور در مناطق، نخستین دیده بان ها و سنسورهای طبیعی محسوب می شوند و به این دلیل نیازمندی به حمایت های بیشتر محسوس است، اشاره کرد: در سیل ویرانگر فیروزکوه نقش محیط بانان در امدادرسانی و حضور داوطلبانه و اولیه مشهود بود و در این رابطه تلاش شد تا جای امکان به مردم صدمه دیده کمک میدانی شود.


پاکسازی بوستان قیطریه در آستانه روز جهانی پاکسازی زمین
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران از اجرای برنامه پاکسازی بوستان قیطریه با مشارکت خانه نجات ایران به مناسبت روز جهانی پاکسازی زمین در روز شنبه (۲۳ شهریورماه) در این شهرستان اطلاع داد.

علی روشنی - ضمن تاکید بر اهمیت و نقش آموزش عمومی در مراقبت از محیط زیست و پرهیز از رهاکردن زباله در طبیعت اظهار داشت: خیلی از زباله ها و مواد دور ریختنی بخصوص کیسه های پلاستیکی و فیلتر سیگار بلای جان طبیعت و غذای برخی از حیوانات شده اند و ازاین رو صدمه های جبران ناپذیری را به محیط زیست وارد می کنند.

وی با اشاره به اهمیت گرامیداشت برنامه های مناسبتی برابر تقویم ملی و جهانی محیط زیست و اجرای برنامه های نمادین برای جلب مشارکت عمومی اظهارکرد: امروز و همزمان با روز جهانی پاکسازی زمین برنامه ای با همکاری سازمان مردم نهاد خانه نجات در بوستان قیطریه انجام شد و طی آن هزاران فیلتر سیگار از روی زمین پاکسازی شد.

روشنی با اشاره به تأثیر سازمان های مردم نهاد در جامعه اظهار داشت: امروزه بیشتر از گذشته به مشارکت سمن ها برای حل مشکلات محیط زیست نیازمند هستیم که در این جهت ایجاد زیرساخت های مناسب، ترسیم چارچوب های همکاری و تعامل مثبت در امتداد قوانین ناظر بر حفظ محیط زیست باید در برنامه های اولویت دار قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان تهران، بختیاری - مدیر عامل سازمان مردم نهاد خانه نجات - هم در حاشیه این برنامه اظهار داشت: حدود ۶۰ میلیون طرفدار و فعال محیط زیست در ۱۸۰ کشور جهان در روز جهانی پاک سازی طبیعت زباله های رها شده در خیابان ها، رودخانه ها، ساحل دریاها، جنگلها، صحراها و... را جمع آوری می کنند تا سهمی هر چند ناچیز در پاکیزه سازی زمین داشته باشند.




منبع:

1401/06/24
12:30:15
0.0 / 5
374
تگهای خبر: آسیب , آموزش , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

لینک دوستان تاكسی مدرن

تاکسی مدرن

تگهای تاكسی مدرن

taximodern.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تاكسی مدرن محفوظ است

تاكسی مدرن

سفارش آنلاین تاکسی مدرن