مدیركل معماری و ساختمان شهرداری تهران:

نیمی از برج های پایتخت كاملا ایمن اند

نیمی از برج های پایتخت كاملا ایمن اند

تاكسی مدرن: مدیركل معماری و ساختمان شهرداری تهران با اشاره به وجود قریب به ۱۸۰۰ ساختمان بالای ۱۲ طبقه در تهران اظهار داشت: از این تعداد حدود ۹۰۰ برج از دید معاونت شهرسازی و معماری با آخرین دستورالعمل های ساختمان سازی احداث شده اند و كاملاً ایمن اند.


به گزارش تاكسی مدرن به نقل از ایسنا، سید حمید موسوی با بیان این خبر به ارسال بیش از ۲۰۰ اخطاریه به ساختمان های بلندمرتبه در ماه های گذشته اشاره و اظهار نمود: در جهت ایمن سازی ساختمان های بالای ۱۲ طبقه، با مشاركت سازمان آتش نشانی اجرای پروژه ۹۹۹ را پیگیری می كنیم؛ به این مفهوم كه سازمان آتش نشانی آموزش های لازم را به ساكنان ۹۹۹ برج تهران عرضه می دهد و درعین حال، دستورالعمل های ایمنی این برج ها بررسی می گردد.
موسوی افزود: در نهایت بعضی از ساختمان های بلندمرتبه با نظر سازمان آتش نشانی تجهیزات ایمنی را تهیه می كنند و بخش دیگر از محاكم قضائی برای جلوگیری از ادامه فعالیت حكم دریافت می كنند.
مدیركل معماری و ساختمان شهرداری تهران با تاكید بر اینكه تمامی نظارت ها با دو هدف جلوگیری از ساخت ساختمان ها خارج حیطه مقررات ملی ساختمان و كاهش تعداد ساختمان های ناایمن انجام می شود، عنوان كرد: یكی از اهداف ما این است كه ساختمان های ناایمن را به بناهای بی خطر تبدیل نماییم، البته بعضی از ساختمان ها چاره ای جز تخریب و نوسازی ندارند كه این مورد بیشتر شامل بافت فرسوده در نقاط مركزی شهر می گردد.
موسوی با اشاره به اینكه بخش دیگر از ساختمان ها این قابلیت را دارند كه از پرخطر به كم خطر تبدیل شوند و در این راستا شهرداری دستورالعمل ایمنی آن ها را تهیه و در قالب كمیته های ایمنی مناطق ابلاغ می كند، اظهار داشت: بخش دیگر از ساختمان های پرخطر در تهران، مجهول المالك است كه بر مبنای بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری ها، شهرداری باید در این مورد راساً اعمال قانون كند.
وی با اشاره به اینكه در یك دهه گذشته از ۲۴ گذر میانی سطح شهر كه نزدیك به ۶۹۰۰ پلاك در آن ها وجود داشت، كم تر از ۳ درصد مبادرت به تخریب و نوسازی كرده اند، عدم تمایل شهروندان به نوسازی در بافت فرسوده را یك معضل دانست و تصریح كرد: خیلی از این ساختمان ها، بناهایی هستند كه سیستم باربری ملك(اسكلت) به شكل امروز در آن ها به كار نرفته است. به صورت مثال، در بخش هایی از مناطق ۶، ۸، ۹، ۱۱ و ۱۲ كه تهران قدیم را تشكیل می دهند و در محورهایی همچون ولیعصر (عج)، كارگر، شریعتی، جمهوری و... میل به تخریب و نوسازی كم است كه تلاش می نماییم راهكاری برای حل این مشكل پیدا نماییم.

مدیركل معماری و ساختمان شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنانش به وجود قریب به ۱۸۰۰ساختمان بالای ۱۲ طبقه در تهران اشاره نمود و اظهار داشت: از این تعداد حدود ۹۰۰ برج از دید معاونت شهرسازی با آخرین دستورالعمل های ساختمان سازی احداث شده اند و كاملاً ایمن اند، اما تعدادی پیش از ابلاغ آئین نامه ۲۸۰۰ یا مبحث سوم مقررات ملی ساختمان تولید شده اند كه نمی توانیم با قطعیت بگوییم پرخطر محسوب می شوند یا خیر؛ اجرای پروژه ۹۹۹ هم به منظور رصد دقیق تمامی این موارد است.

موسوی با تاكید بر اینكه برخلاف تصور عموم درصد تلفات انسانی در برج ها بسیار كم تر از ساختمان های كوتاه است، عنوان كرد: بیش از ۹۵ درصد از ساختمان ها در تهران ۶ طبقه یا كم تر است. برج ها هم كه سهم كم تر از ۵ درصدی از ساختمان های پایتخت را به خود اختصاص می دهند و به علت حساسیت در اجرا و نگه داری معمولاً سیستم های اطفای درستی دارند.

طبق گزارش سایت شهرنوشت، وی اظهار داشت: بر این اساس، ایمن سازی شهر تهران به این مفهوم نیست كه تنها سراغ برج ها برویم، اتفاقاً اولویت در وهله نخست با ساختمان های ۶ طبقه و كم تر است.



1397/04/16
16:59:38
5.0 / 5
5131
تگهای خبر: سازمان , شهردار , شهرداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵

لینک دوستان تاكسی مدرن

تاکسی مدرن

تگهای تاكسی مدرن

taximodern.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تاكسی مدرن محفوظ است

تاكسی مدرن

سفارش آنلاین تاکسی مدرن