بسته اخبار اجتماعی ایسنا در روز شنبه

بسته اخبار اجتماعی ایسنا در روز شنبه

تاكسی مدرن: اختصاص ۱۰ درصد درآمد ناجا از گذرنامه و گواهینامه به شهرداری ها، جذب نیروهای مرزبانی از «راهیان نور»، ایران ۱۴۳۰ چه جمعیتی دارد؟، آموزش و پرورش ۴۰ سال است كمبود بودجه دارد، فعالیت ضعیف سامانه های بارشی و افزایش روزهای آلوده كلانشهرها و... از مهمترین عناوین خبرهای اجتماعی ایسنا در روز شنبه هستند.


به گزارش تاكسی مدرن به نقل از ایسنا، سرویس اجتماعی ایسنا امروز ۵۴ خبر را روی خروجی خود منتشر نموده است كه بعضی از مهمترین آن ها در ادامه می آید:

فعالیت ضعیف سامانه های بارشی و افزایش روزهای آلوده كلانشهرها

مجید حبیبی نوخندان - رئیس پژوهشكده اقلیم شناسی- شرایط بارش و دمای كشور را طی فصل زمستان پیش بینی نمود و از بارش كمتر از نرمال و افزایش حداقل دو درجه ای دما در این فصل اطلاع داد و اظهار داشت: فعالیت نسبتا ضعیف سامانه های بارشی و تغییرات منفی دمایی كشور می تواند باعث افزایش فراوانی تعداد روزهای آلوده در كلانشهرها و شهرهای صنعتی و پرجمعیت طی دو ماه آتی شود.

وی در ادامه با تاكید بر اینكه بارش فصل زمستان به استثنای بخش هایی از سواحل خزر كمتر از نرمال پیش بینی می شود، اظهاركرد: فعالیت نسبتا ضعیف سامانه های بارشی و تغییرات منفی دمایی به شكل بالقوه ای می تواند باعث افزایش فراوانی تعداد روزهای آلوده در كلانشهرها و شهرهای صنعتی و پرجمعیت طی دو ماه آتی شود.

درخواست شهرداران كلانشهرها برای دیدار با روحانی

گسل های تهران فعال نشده است

محمدعلی نجفی - شهردار تهران- در نشست شهرداران كلانشهرهای كشور كه در ساختمان بهشت برگزار گردید با جمع بندی جلسه امروز شهرداران كلانشهرها اظهار داشت: پیشنهاد شد نامه ای برای رئیس جمهور نوشته شود و تقاضای دیدار با وی داشته باشیم تا موارد و مشكلات شهرداران كلانشهرها در آن جلسه بررسی شود.

وی با اشاره به اینكه بعضی از حرف ها شعاری، غیرعلمی و برای خالی كردن دل مردم است، اظهاركرد: بر مبنای رصدها و لرزه نگاری ها مشخص شده كه هیچ كدام از گسل های تهران فعال نشده و خدای نكرده اگر هم فعال شوند معلوم نیست چه زلزله ای با چه ریشتری تولید كنند و اینكه می گویند ۹۰ درصد شهر تخریب می گردد درست نیست. در صورت بروز زلزله هم شهرداری و هم برخی ارگان ها آمادگی دارند و بهتر است اجازه دهید مردم با آسایش زندگی كنند چون كه در سفر احتمال بروز تصادف وجود دارد و این درست نیست كه مردم را دچار استرس می كنند.

اختصاص ۱۰ درصد درآمد ناجا از گذرنامه و گواهینامه به شهرداری ها

هیربد معصومی - معاون امور شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های كشور- با تشریح بخشی از مفاد لایحه درآمد پایدار شهرداری ها، تصویب آن را منوط به تشكیل جلسه با وزارت اقتصاد و دارایی و رفع برخی مغایرت های قانونی در حوزه مالیاتی دانست.

وی درباره لایحه درآمدهای پایدار شهرداری تهران اظهار نمود: سازمان شهرداری های و دهیاری های كشور، لایحه درآمدهای پایدار مشتمل بر ۲۲ ماده را تهیه كرد و برای تصویب به دولت فرستاد. دولت هم كلیات آن را تصویب كرد اما به علت مغایرت برخی از بندهای این لایحه با قانون مالیات های مستقیم و غیرمستقیم و ارزش افزوده دستور داد تا جلساتی با حضور معاونان وزارت كشور و وزارت اقتصاد و دارایی تشكیل تا این لایحه با نظر دو وزارتخانه تصویب نهایی شود.

وجود ۷ مدرسه سه شیفته در سرپل ذهاب

كانكس مدارس هنوز در مرحله آواربرداری هستند

مجتبی زینی وند - رئیس سازمان مدارس و مراكز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش - به تهیه بسته های كمك آموزشی و ملزومات لازم برای دانش آموزان زلزله زده كرمانشاه از جانب موسسات اشاره و اظهاركرد: بیش از ۲۰ هزار بسته آموزشی آماده و به كرمانشاه ارسال شده است و همزمان با اجرای آموزش الكترونیك در میان دانش آموزان توزیع می گردد.

وی با اشاره به اینكه بعد از زلزله همه نگرانی ما در آموزش و پرورش این بود كه زلزله سبب عقب ماندگی درسی دانش آموزان می شود، اظهار داشت: به همین علت وزیر دستور داد به دنبال راهكارهایی برای جبران عقب ماندگی های درسی دانش آموزان باشیم. در نهایت چند برنامه در دستور كار قرار گرفت.

زینی وند اضافه كرد: برنامه اول، اسكان دانش آموزان بود. امروز همه دانش آموزان مناطق زلزله به نحو مطلوبی در مدارس تحصیل می كنند. برنامه دوم پشتیبانی آموزشی از دانش آموزان و اولین تدبیر برگزاری اردوهای حضوری بویژه برای دوره پیش دانشگاهی بود. سه اردو در كرمانشاه و تهران تدارك دیده شد. تقویت بنیه علمی و ارتقای پیشرفت تحصیلی هدف این اردوهاست.

ایران ۱۴۳۰ چه جمعیتی دارد؟

پیش بینی های سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ در مورد جمعیت ایران برای دوره ۱۳۹۰ تا ۱۴۳۰ هجری شمسی، مطابق ۲۰۱۱ تا ۲۰۵۰ میلادی مبین این است كه هر چند رشد جمعیت ایران روند كاهشی آرامی را طی می كند ولی در مجموع تا نیمه قرن ۲۱ تعداد جمعیت روندی افزایشی خواهد داشت. در صورت تحقق سناریوی متوسط سازمان ملل یعنی رسیدن به میزان باروری كل حدود ۱. ۶۲ طی دوره ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ و ثبات نسبی آن تا دوره ۲۰۴۵ تا ۲۰۵۰ و همینطور با فرض افزایش امید به زندگی به حدود ۷۹ سال تا سال ۲۰۵۰، جمعیت ایران به حدود ۹۲ میلیون نفر در سال ۲۰۵۰ می رسد. باید اشاره نمود كه این فرضیات عرضه شده حد متوسط سازمان ملل، تا اندازه ای محتاطانه است و احتمال كاهش یا افزایش میزان باروری كل هم وجود دارد كه در این صورت جمعیت ایران با رشد متفاوتی تغییر خواهد نمود. تداوم رشد جمعیت ایران تا حدود ۴۰ الی ۵۰ سال آینده ناشی از تاثیر ساختار سنی (گشتاور جمعیتی) است.

به عبارتی دیگر تا زمانی كه متولدین دهه ۱۳۶۰ در سنین ازدواج و فرزندآوری باشند، بر تعداد موالید كشور تاثیر می گذارند. مركز آمار ایران در آستانه تدوین برنامه ششم توسعه با در نظر گرفتن سه فرضیه باروری شامل نرخ باروری سال ۹۰ برابر با ۱. ۸ فرزند؛ سطح جانشینی برابر با ۲. ۱ فرزند و بالاتر از سطح جانشینی برابر با ۲. ۵ فرزند، جمعیت ایران را تا سال ۱۴۳۰ پیش بینی كرده است. بر اساس فرضیه تداوم باروری ۱. ۸ فرزند یا سطح جانشینی ۲. ۱ فرزند، جمعیت ایران در سال ۱۴۳۰ حدود ۹۴ تا ۹۸ میلیون خواهد بود. در صورت قرار گرفتن باروری به بالاتر از سطح جانشینی برابر با ۲. ۵ فرزند، تعداد جمعیت در سال ۱۴۳۰ به رقم ۱۰۴ میلیون نفر می رسد.

نظر وزیر بهداشت درباره محصولات تراریخته

دكتر سید حسن هاشمی - وزیر بهداشت - اظهار داشت: محصولات تراریخته مضرات و فوایدی دارد و باید مراقب باشیم در جایی كه به ذخیره ژنتیكی كشور صدمه می زند ورود پیدا نكرده و از آن دوری نماییم و در مواردی كه بشر راهی ندارد، از آن استفاده نماییم. محصولات تراریخته توسط آزمایشگاه های وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد بررسی می گردد اما اصل محصولات تراریخته چیزی نیست كه یك وزیر مانند وزیر جهاد كشاورزی یا بهداشت یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مورد آن اظهارنظر كنند بلكه تراریخته یك بحث علمی است و باید اجازه دهیم این موضوعات در محیط های علمی، كارشناسی و تخصصی بررسی شود.

مكانیسم های فعلی پاسخگوی طرح تحول نیست

تقی نوربخش - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی - با اشاره به اینكه حاضرم به وزارت بهداشت كمك كنم تا طی چهار ماه برای تمام كشور پرونده الكترونیك سلامت راه اندازی كند، اظهار داشت: نظام ارجاع، الزامی قانونی است و باید برای آن سرفصل های درسی نوشته شود. اگر همین امروز این برنامه را آغاز نماییم، هفت سال دیگر پزشك خانواده به معنای واقعی آن خواهیم داشت.

وی تصریح كرد: طرح تحول باید تقویت شود اما مكانیسم های فعلی پاسخگو نیست. با اجرای قوانین برنامه های پنجم و ششم توسعه، همدلی و در نظر گرفتن اقدامات علمی تجربه شده، عدم تضعیف یكدیگر، كمك سازمان مدیریت و برنامه و رساندن سهم درمان به جایی كه باید باشد، می توان این طرح را تقویت كرد. بودجه سازمان بیمه سلامت مكفی نیست، وقتی نمی توان انتهای موضوعی را كنترل كرد، چگونه می توانیم بگوییم بودجه تعیین شده كفایت می كند؟

آموزش و پرورش ۴۰ سال است كمبود بودجه دارد

محمود فرشیدی - وزیر اسبق آموزش و پرورش - با اشاره به اینكه آموزش و پرورش در طول ۴۰ سال بعد از انقلاب اسلامی همواره با كمبود بودجه مواجه بوده است، اظهار داشت: دغدغه اصلی همه وزرای آموزش پرورش تامین اعتبارها بود و اگر این مشكل را حل نكنیم انتظار تحول آموزش و پرورش، انتظار به جایی نیست.

وی با حضور در برنامه پرسشگر خاطرنشان كرد: به طور مصداقی بودجه سال ۹۷ اسم تحول بنیادین برای آن گذاشته نشده است. مساله اصلی عدم اطمینان است كه بین وزارت آموزش و پرورش و دستگاه مسئول تامین كننده منابع وجود دارد. در دولت های نهم و دهم تصویب شده بود مسئولیت سازمان مدیریت و برنامه برعهده نهاد ریاست جمهوری باشد اما الان سازمان مدیریت و برنامه ریزی داریم. آقای نوبخت هم آموزش و پرورشی بوده اند. در دولت یازدهم و دوازدهم انتظارمان در مورد بودجه وزارت آموزش و پرورش بیشتر بود اما متاسفانه این انتظار برآورده نشد.

آغاز دومین مرحله فعالیت تیم های "سحر" در مناطق زلزله زده كرمانشاه

مسعود حبیبی - رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر- از آغاز دومین مرحله حضور تیم های سحر در مناطق زلزله زده كرمانشاه اطلاع داد و اظهار داشت: در این مرحله با حضور روانشناس حرفه ای، مددكار اجتماعی و پزشك در تیم ها، اقدامات جدی تری صورت می گیرد.

وی در مورد آغاز مرحله دوم فعالیت تیم های سحر در مناطق زلزله زده كرمانشاه اظهار داشت: مرحله دوم فعالیت این تیم ها از هفته جاری شروع شده است و بر مبنای برنامه ریزی انجام شده مرحله دوم اقدامات ما تا ۱۸ اسفند ادامه دارد و در صورتی كه باز هم به انجام این فعالیت ها نیاز باشد حتما حضور تیم های سحر ادامه دار خواهد بود.

جذب نیروهای مرزبانی از «راهیان نور» در دستوركار

سردار قاسم رضایی - فرمانده مرزبانی ناجا - اظهار داشت: جذب نیروی انسانی ناجا با استفاده از ستاد مركزی راهیان نور كشور در دستور كار قرار خواهد گرفت. راهیان نور در حال تبدیل شدن به یك فرهنگ است. این فرهنگ عاشورایی، یك فرهنگ اصیل اسلامی است. خانواده ها برای آشنایی فرزندان شان با این فرهنگ، آن ها را به این سفرها اعزام می كنند.

فرمانده مرزبانی ناجا با تاكید بر اینكه راه دفاع مقدس در نیروی انتظامی و مرزبانی ادامه دارد، اظهار داشت: دفاع مقدس در مرزها ادامه دارد با این تفاوت كه امروز بمبارانی در این مناطق وجود ندارد اما همچنان شرایط عملیاتی دوران دفاع مقدس و هم نهضت شهادت در مرزبانی ادامه دارد.

«ملوان رجستری» با ۱۲۱ سال، پیرترین مستمری بگیر تامین اجتماعی

«علی رجستری رمكانی»، اهل روستای «سوزا» است. در سوزا هم همانند روستاهای دیگر قشم تا چشم كار می كند درخت های نخل سر برافراشته اند؛ به سمت خانه وی می رویم. از پشت دیوارهای سیمانی و دو لنگه در آبی و سرمه ای خانه اش، شاخ و برگ درخت های نخل كه در باد تكان می خورند خودنمایی می كند.
زنی با روبنده سیاه به استقبالمان می آید. وارد حیاط بزرگی می شویم. گوشه سمت چپ حیاط یك قایق زرد رنگ جا خوش كرده كه معلوم است روزگاری عصای دست ملوانی كهنه كار بوده است.
به گزارش تاكسی مدرن به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اداره اجتماعی در ۲۴ ساعت گذشته به شرح زیر است:
۳۲ هزار پلاك در پایتخت روی گسل یا در حریم آن قرار دارند
چه كسانی نباید زنجبیل بخورند؟
نظر وزیر بهداشت درباره محصولات تراریخته
درخواست شهرداران كلانشهرها برای دیدار با روحانی/ گسل های تهران فعال نشده است
«ملوان رجستری» با ۱۲۱ سال، پیرترین مستمری بگیر تامین اجتماعی + فیلم



1396/10/09
00:44:30
5.0 / 5
4440
تگهای خبر: شهرداری , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴

لینک دوستان تاكسی مدرن

تاکسی مدرن

تگهای تاكسی مدرن

taximodern.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تاكسی مدرن محفوظ است

تاكسی مدرن

سفارش آنلاین تاکسی مدرن