رئیس شورای شهر تهران خبر داد

از احتمال تشکیل سازمان های تکنولوژی های جدید و گردشگری تهران تا ورود اتوبوس های جدید به پایتخت

از احتمال تشکیل سازمان های تکنولوژی های جدید و گردشگری تهران تا ورود اتوبوس های جدید به پایتخت

به گزارش تاکسی مدرن، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در تشریح جزئیات برنامه چهارم مدیریت شهری به مبحث ورود اتوبوس های جدید و احتمال تشکیل سازمان های تکنولوژی های جدید و گردشگری اشاره نمود و اظهار داشت: برنامه چهارم مساله محور عملیاتی تدوین شده است.


به گزارش تاکسی مدرن به نقل از ایسنا، مهدی چمران در نشست خبری امروز چهارشنبه با هدف تشریح جزئیات برنامه چهارم مدیریت شهری، اظهار داشت: یکی از کارهایی که در دوره ششم صورت گرفته است تهیه برنامه چهار ساله شورا و شهرداری تهران است. برنامه تحول و پیشرفت چهارم که بعد از پشت سر گذاشتن سه برنامه قبلی تدوین شده و به تصویب شورای شهر تهران رسیده است.
وی ادامه داد: برنامه های قبلی تدوین شده بودند، اما آنگونه که باید به اجرا نرسیده، این مورد در رابطه با شش برنامه کشور هم صدق می کند. چون که آنگونه که باید و شاید اجرایی نشده است. برنامه های شهرداری تهران دقیقاً پایش نشده که چه میزان اجرا شده اما پایش های ما نشان داده است که بیشتر از ۲۳ درصد نبوده است. بنابراین برنامه چهارم را بگونه ای تدوین کردیم که اجرایی باشد.
وی افزود: بدون شک ما دوست داریم که مطابق طرح جامع ترافیک ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم اما هم اکنون تنها ۲۴۰۰ دستگاه اتوبوس در تهران فعال است. آیا می توانیم ظرف سه سال آینده به ۱۱ هزار دستگاه برسیم؟. بطور قطع با بودجه و توانی که شهرداری دارد و همینطور بودجه و توان وزارت کشور که ۸۰ درصد بودجه اتوبوس ها را باید تأمین کند نمی توان چنین تصوری داشت و هنگامی که حسابرسی می نماییم متوجه می شویم این کار عملیاتی نیست مگر شرایط دیگری حاکم شود.
به قول رئیس شورای شهر تهران، هم اکنون نیازمند ۱۲۰۰ دستگاه واگن هستیم که اگر همین امروز پول آنرا پرداخت نماییم یک سال و نیم آینده این واگن ها تأمین می شود. بدون شک خیلی علاقمند هستیم که شش ماه دیگر ۱۰۰۰ واگن جدید داشته باشیم ولی عملیاتی نیست. بنابراین برنامه چهارم توسعه شهرداری تهران با نگاه به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد برنامه هفتم کشور که بر مساله محور بودن و عملیاتی بودن تاکید داشتند ما هم به تأسی از این فرمایشات برنامه را مساله محور تنظیم کردیم و تا جایی که می شد مبحث اجرایی شدن آنرا در نظر گرفتیم.
چمران تصریح کرد: خوش بینیم تا پایان برنامه چهارم ۷۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه حمل و نقل تهران شود. البته در برنامه ها کمی فراتر از آنچه که عملیاتی است برنامه تنظیم می شود تا انگیزه ای برای رسیدن به اهداف را فراهم آورد.
وی افزود: برنامه ای که شهرداری تهران عرضه کرده بود در هشت بخش تنظیم شده بود و نگاه بر این بود که تهران چه مشکلاتی دارد. بطور قطع دو مبحث حمل و نقل و ترافیک و آلودگی هوا مورد تاکید قرار گرفته البته این موضوعات تنها به دست شهرداری حل نمی گردد. همانطور که موضوع هایی همچون بافت فرسوده، ایمنی شهر، مسائل اجتماعی و فرهنگی هم به تنهایی توسط شهرداری قابل حل نیست. البته هوشمندسازی در همه محورهای موجود در برنامه دخیل است.
ریاست شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی در مورد تعداد احکام مندرج در برنامه چهارم مدیریت شهری؟ اظهار داشت: تلاش کردیم احکام برنامه زیاد نشود و تلاش شد برنامه ای خلاصه اما عملیاتی تنظیم شود. آنچه که شهرداری تنظیم کرده بود ۲۶۱ حکم بود که در نهایت آنرا به ۱۴۵ حکم رساندیم. این احکام در زمینه های مختلفی تنظیم شدند که بیشترین آنها یعنی ۴۱ حکم که در ارتباط با مبحث حمل و نقل و ترافیک و رفع آلودگی هوا است. در واقع این احکام مستقیما در ارتباط با این موضوعات هستند. این در شرایطیست که در حوزه هوشمندسازی هم احکامی در رابطه با این دو حوزه وجود دارد.
وی ادامه داد: در حوزه ایمنی و بافت فرسوده ۲۵ حکم، فرهنگی و اجتماعی ۲۱ حکم، هوشمندسازی و بهبود مدیریت ۳۷ حکم و همینطور احکامی در ارتباط با نظارت و پایش که در خلال آن عرضه گزارش های دوره ای هم وجود دارد در برنامه چهارم پیشبینی شده است. در واقع فلسفه بر این مبنا بوده که احکام زیادی ننویسیم و مواردی که دائمی هستند باید در چارچوب لایحه توسط شهرداری تهران عرضه شود.
وی تصریح کرد: در ارتباط با اتوبوس ها نمی توانیم به صورت دقیق پیشبینی نماییم که چه تعداد وارد چرخه می شود. این مورد به تعداد تولید کارخانه ها مرتبط می باشد. پیشبینی بنده ورود ۱۰۰۰ دستگاه جدید و نوسازی حدود ۶۰۰ دستگاه اتوبوس برای سال آینده است. جلسات مشترکی در مجلس به همراه کارخانه ها تشکیل شد که در جمع بندی تقریبی این موارد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
ریاست شورای اسلامی شهر تهران در مورد انطباق برنامه چهارم مدیریت شهری با بودجه های سالانه هم اظهار داشت: پیش تر مقرر بود برنامه ها به صورت پنج ساله تدوین شوند، اما وزارت کشور در بخشنامه ای اعلام نمود با عنایت به این که دوره شوراها چهار ساله است برنامه ها هم باید چهار ساله تدوین شود. البته این در شرایطیست که افراد از روز نخست ورود به شورا باید برنامه بنویسند. بنابراین ما دقیقاً حدود سه سال و سه ماه برای اجرای برنامه فرصت داریم. بر همین مبنا هم خیلی از موارد در این برنامه در مدت هشت ماه بعد از آغاز مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: البته تا ۱۰ روز آینده شهرداری و شورا با هماهنگی یکدیگر برش های سالیانه را تهیه و به صحن شورا عرضه می کنند که بعد از تصویب در دستور کار قرار خواهد گرفت. بدون شک برش ها بر مبنای آینده و منابع شهرداری تنظیم خواهد شد. تنظیم برنامه ها با عنایت به شرایطی که پایداری قیمتها وجود ندارد کار پیچیده ای است. امیدواریم بتوانند کنترل قیمتها را انجام دهند اما پروژه های عمرانی باید افزایش ها در آنها پیشبینی و در برش های سالیانه قید شود.
وی تصریح کرد: در برنامه چهارم پیشبینی ورود ۳۰۰ هزار موتورسیکلت به حمل و نقل عمومی تهران تا پایان برنامه پیشبینی شده که مقدمات آن فراهم شده و امیدواریم به چرخه تولید برسد تا به مشکل رفع آلودگی هوای تهران کمک نماید.
ریاست شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به حواشی بوجود آمده ظرف روزهای گذشته در مورد انتشار فیش حقوقی رئیس دفتر یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: ما شخصی که خلاف کرده را لغو قرارداد کردیم ولی متاسفانه در این روزها به شورا حمله کردند و بغض و کینه خویش را نشان دادند اما ما تلاش می نماییم کمتر پاسخ دهیم و بیشتر کار نماییم.
چمران در پاسخ به سوال ایسنا در مورد پیشبینی تعداد پرسنل شهرداری تهران و همینطور افزایش تعداد شرکت ها و سازمان های شهرداری تهران تا پایان برنامه چهارم اظهار داشت: احکامی در رابطه با کارکنان و کارمندان بخصوص در حوزه مسکن و معیشت آنها در برنامه مورد تاکید قرار گرفته که در نهایت آسودگی خاطر پرسنل را به همراه داشته باشد. در ارتباط با میزان پرسنل شهرداری باید تاکید نماییم که برابر قوانین سالانه باید چهار درصد از تعداد پرسنل کاسته شود که تعدادی بازنشسته می شوند و شهرداری هم باید تلاش کند تعدادی را از راه خرید خدمت از پرسنل کم کند و نصف این میزان را باید بنا به نیاز جذب نماید. ما همچنان به جهت اینکه حقوق پرسنل از حقوق دولتی کمتر نشود تلاش می نماییم.
وی تصریح کرد: به جز سازمان تکنولوژی های جدید تصمیمی برای افزایش سازمان ها و شرکت ها تا پایان برنامه پیشبینی نشده و پیش تر هم در دوره ای ما نسبت به ادغام و کمتر کردن شرکت ها و سازمان ها کوشیده ایم. البته در مورد سازمان گردشگری هم امکان دارد از راه ادغام بخش ها و سازمان های دیگر این سازمان تشکیل گردد که البته هنوز به تصویب و تایید نرسیده است.



1401/10/28
15:03:48
0.0 / 5
285
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان تاكسی مدرن

تاکسی مدرن

تگهای تاكسی مدرن

taximodern.ir - حقوق مادی و معنوی سایت تاكسی مدرن محفوظ است

تاكسی مدرن

سفارش آنلاین تاکسی مدرن